Amiről a Sör Klubban beszélünk

Csepel Sör Klub

Csepel Sör Klub

Hogyan lett zebránk - Egy Star Wars történet

2018. május 01. - GabeTR

Valamikor réges régen....

...Csacsi barátunk (a blogon Asinello álnéven garázdálkodik), aki bántóan öregnek számított a 30-as éveivel az SK fiatalos 40+-os csapatában, végre elérte a 4. X-et. Erre a jeles alkalomra elhatároztuk, hogy teszünk egy kis csavart a születésnapi ünnepségbe.

Mikor az én 40 éves születésnapom volt a srácok megleptek egy torinói úttal a Juve - Fior meccsre. Ebből lehetne haladó hagyományt csinálni, de nem csak úgy... ebbe csalafintaság kell... ehhez kell egy kis Hollywood...


Csacsiról a következőket kell tudni ami jelen történet szempontjából jelentőséggel bír:
- Sosem lehet tudni éppen mennyire komolyan mondja, teszi, írja azt ami történik. Hihetetlen szintre fejlesztette a megtévesztés eme formáját, azonban ezt nem bántóan vagy sértően teszi, csak teljesen kiszámíthatatlanul.
- Hihetetlen precíz. Ha elsétálunk pizzázni, akkor meg kell tudnunk határozni hány méter gyaloglás, milyen útburkolaton, milyen lesz az idő, milyen pizzát lehet kapni, ízleni fog-e neki. Ha mindez megvan, akkor megfontolja.
- Nem érti a Star Wars őrületet. Kellőképpen furcsán néz ránk mikor az éppen aktuális rész történéseit tárgyaljuk ki. Neki Chewbacca egy angol rock/pop együttes.
- Utálja a meglepetéseket.

Tehát a meglepetésnek ütősnek és váratlannak kell lennie, és a megvalósításba nem csúszhat porszemnyi hiba sem és legyen benne a Csillagok háborúja. Mindenkinek ki kellett vennie a részét az ötletelésből és megvalósításból is. Pár hónap múlva a terv összeállt és végleges formát öltött.

A születésnapi ünnepséget felépítjük, minden percét megtervezzük, az összes pontot kipipáljuk. A folyamatnak sodrónak lendületesnek kell lennie, hogy az események között ne hagyjunk sok gondolkodási időt.

Meglepetés faktorként beállított a szűk család kb. 20 ember az otthonukba. Kedves párja titokban(!) összerakta az ünnepi menüt és a buli helyszínt, ami szinte emberfeletti teljesítmény, úgy hogy az oroszlán a barlangban volt.

Mikor ülepedett az első meglepetés jöttek az ajándékok: Juve zászló, naptár, plüss zebra, és egy igazi... zebra!
No igen, itt a sokat emlegetett zebra. Kellett már egy. Milyen már egy csapat Juve szurkoló zebra nélkül? Zucchero megtekinthető ezen a képen, vagy a budapesti állatkertben! Nemsokára megyünk szülőire!

Itt egy kicsit vissza kellett venni. Az első részen túl voltunk. Eddig parádé, minden ült, az ünnepelt úgy hiheti megkapta az ajándékokat, az éberség tovább szunnyad. Persze mi tudjuk, hogy... Azért a hangulatot fenn kell tartani, kis idő múlva érkezett a torta:

 img_9907.jpg

 A maga nemében páratlan és cukrászati műremek. Finom volt, de a fekete ételszínezék élettani hatásait ne feszegessük. Nemcsak gyönyörű formájú, de ízletes, mármint nem élettani hatás.

 Alakulhat a finálé, kezdődhet a show. Mindenki eljátszotta, hogy innentől semmi nem történik, indulhat a pezsgőzés. Kedves olvasó biztosan érzi, hogy még félúton sem vagyunk. Jöhetett a "fő" ajándék.
Mivel még tudtommal nincs hivatalos Star Wars park, így csinálunk egyet. Weboldallal, képekkel, címmel, telefonnal, GPS koordinátákkal, bemutatóval, booking-os foglalással, jegyekkel, tokkal-vonóval. Nem olyan nagy ügy...

1.png2.png

 Aprólékosan ki volt minden találva, ha éber célszemély bárhol gyanút fogna, mindenre legyen magyarázat. Még a szoba árán is komolyan ötleteltünk, hogy ne legyen túl drága, de méltó egy ilyen látványossághoz.

Ünnepeltünk arcán az öröm, a tanácstalanság, meghatódottság, értetlenség, szeretet, csalódottság olyan elegye ült ki, hogy azt szavakkal leírni nem lehet. Erre nem számított, valószínűleg nem ezt választotta volna a felső polcról, de azért mégiscsak nagy dolog. Sorban állnak az emberek egy ilyen lehetőségért. A család többi tagja imádja, akkor neki is jó lesz. A csinnadratta megvolt, a komoly rakéták felrobbantak, a görögtűz égett.

Egy jó óra múlva jött az igazi meglepetés. Mikor Columbo visszafordul egy utolsó kérdésre. Megkértük Csacsi barátunkat, hogy foglaláson található QR kóddal regisztráljunk be. Vonakodva, de kötélnek állt és a kijelzőn ezt a oldalt látta...

De ez már egy újabb történet!

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelsk.blog.hu/api/trackback/id/tr2613868672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása