Amiről a Sör Klubban beszélünk

Csepel Sör Klub

Csepel Sör Klub

Csomagban a „First Team: Juventus” 3. rész felirata és egy új nyereményjáték

2018. március 04. - Asinello

Mielőtt belekezdenék a mondandóm lényegébe, szeretném mindenkiben tudatosítani azt a tényt, hogy a Csepel Sör Klub egy valós klub, ahol öt csíkos vérű kismalac kis zebra izgulja végig hétről-hétre a mérkőzéseket. A klubhelyiségben van asztal meg szék, utóbbiból van repülő típus is. De van még tévé, internet és a klubunk mindenható motorja: a hűtőszekrény. Lehel, régóta szolgálatunkban áll, nélküle az élet gyötrelem lenne négyünknek az SK-ban. És hol az ötödikünk? Hát a jómadár január közepén sokkot kapott (ő így írná le: irgum-burgum, megcsípte a cecelégy), s csak teát meg ilyesmiket iszik. Mint a középső csoportos Pannika. Mókás, mikor megjelenik a kis termosszal, ilyenkor jön is a Déja vu érzés, mikor nagyapám mokkáskanállal szedegette a galambszart a padláson. Lássuk be, egyik sem lehet jó érzés. :D Ezúton is csókoltatjuk, mi így szeretünk Earl Grey, az életre szóló Sör Klub bérleted nincs veszélyben! :D  

zebra-line_orig.jpg

Nuova parte.

Lazio – Juventus 0-1

Dybala bebaszta, három pont, a többit felejtsük el gyorsan.

Nuova parte.

First Team: Juventus

Ahogy korábban GabeTR ígérte, a kis csapat (főleg Ő) elkészítette a sorozat harmadik részének a feliratozását, amit szavanként 30 forintért lehet megvásárolni a ticketexpress oldalain. :D Köszi, anyu jól van. :D Szóval, a legenda folytatódik (na már én is kezdem) harmadik rész felirata/fordítása letölthető ezen a linken. Jó szórakozást!

Nyereményjáték: 

Nagyon egyszerű a játék, ugyanis nincs más dolgotok, mint valahol, valamikor megosztani ezt a bejegyzést valakivel. Mindegy kivel, lehet a szomszéd medicinlabdafejű csaucsauja is. Ha megosztottad, kérünk, hogy a bejegyzést alatt kommentben jelentkezz egy „Áhiiúúú” felkiáltással. A jelentkezők között gépi sorsolás fog döntetni. A harmadik és második helyezett nem kap semmit. Az első helyezett nyereménye egy utazás lesz meccsre, ahol a belépőt és három pohár paprikás tökmagot mi álljuk.

A mérkőzés: Csepel FC – Tarr Andráshida SC  2018. Június 03. 17:30.

Forza Juventus! 

Ui.: Ha valaki tud olcsón sörcsapot (a klubba), annak szívesen átküldjük a negyedik és ötödik rész fordítását is! Teafőző nem kell! :D :D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelsk.blog.hu/api/trackback/id/tr8813713468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giannichedda 2018.03.09. 17:53:35

A Black.and.White.Stripes.-.The.Juventus.Story BluRay kiadványt nem tervezed lefordítani?

GabeTR 2018.03.09. 21:13:24

Sajnos se a film nincs meg, se angol feliratról nem tudok. Ha ezek megvannak, akkor szívesen nekiugrunk

Giannichedda 2018.09.08. 16:07:39

2. szezont is elvállaljátok? :)

GabeTR 2018.09.09. 16:35:19

@Giannichedda: Nyitott kapukat döngetsz. Sajnos ez sokkal nehezebb feladat , mivel nincs angol felirat fájl. De meglesz ez, ha lassan is... :)

Giannichedda 2018.11.26. 09:51:02

@GabeTR:

Köszi az első részt! A többit (ha elkészült) hol lehet elérni?

Giannichedda 2021.11.16. 08:24:47

Jövő hét csütörtökön jön a 3. évad az Amazonra!

GabeTR 2021.11.28. 20:03:30

@Giannichedda: Miért érzem úgy, hogy ezzel akarsz valamit mondani? :)
Egyébként milyenek voltak a feliratok?
süti beállítások módosítása